Gépkölcsönzés Szarvason!

Gépkölcsönzés Szarvas

2021 tavaszán nyílt meg a Zöldpázsit Gépkölcsönző, amely építőipari és kertészeti gépeket kínál mindenkinek, akinek hobbijához, házkörüli munkájához olyan gépekre van szüksége, amelyeket néhány használat miatt nem szeretne megvásárolni.

Gépeink számát és típusát folyamatosan bővítjük, a gépeket karbantartjuk és tisztán adjuk át, hogy Önnek szinte csak be kelljen indítani, és már használni is tudja. Alapvetően egy vagy fél napra adjuk kölcsönbe a gépeket attól függetlenül, hogy ezen időszak alatt csak fél órát használja, vagy pedig folyamatosan használatban vannak a gépek.

A kölcsönzés előtt bérleti szerződést kötünk, hogy az esetlegesen később felmerülő vitákat megelőzzük, és korrekt módon álljunk egymáshoz. Amennyiben olyan gépet kölcsönöz, amelyet még nem ismer, bemutatjuk működését, hogy a gépeket rendeltetésszerűen és a leghatékonyabban tudja használni.

Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken, kedvelje Facebook-oldalunkat és vegye kölcsönbe gépeinket, hogy szebbé és jobbá tegye környezetét!